Over ons

Skyloscase is een hoesjes merk dat verder gaat waar andere hoesjes merken stoppen.

Na meer dan 8 jaar te hebben gewerkt in een telefoonwinkel besloten de broers hun krachten te bundelen en een telefoonhoesje op de markt te zetten die aan alle eisen voldoet. Strong, protective en stylish. In 8 jaar tijd hebben ze een heleboel telefoons gerepareerd. Veel van die toestellen waren stuk gegaan, terwijl ze nog in het hoesje zaten. Ze merkte dat vaak de klanten wel wisten dat ze een beter hoesje moesten aanschaffen, maar vaak waren die hoesjes dan erg lelijk en zo robuust. De broers wisten wel hoe dit anders moest. Ze verzonnen een hoesje dat alle toestellen goed kon beschermen en er mooi uit ziet tegelijkertijd moest het van A+ kwaliteit zijn. Niet veel later begonnen ze met het ontwerpen van het hoesje en het uitkiezen van de beste materialen. Na het testen van heel veel verschillende materialen en de beste ontwerpen zijn ze uitgekomen om de nieuwe Skylos Original hoesje.

 

Kwaliteit:

Het hoesje is gemaakt van TPU, ook wel Thermoplastic Polyurethane. Dit materiaal is een combinatie van hard plastic en siliconen. Het harde plastic biedt voldoende bescherming aan uw apparaat en de siliconen zorgen voor een schokabsorberend effect. Hierdoor is uw telefoon niet alleen beschermd tegen vallen, maar ook tegen stoten en invloeden van buitenaf.

Voordat een hoesje op de markt komt hebben we een uitgebreide kwaliteitscontrole die we moeten uitvoeren. Vanuit onze fabriek wordt er heel veel getest voordat we de samples binnen krijgen. Daarna neemt het hele Skylos team de proef op de som en gebruiken we het hoesje erg intensief. Alle Skylos hoesjes zijn dus uitvoerig getest en hebben de testen doorstaan.

Onze missie luidt: “Strong, protective and stylish”

 

Stijl:

Alle hoesjes zijn voorzien van een elegante look. We hebben de Skylos Original hoesjes simpel gehouden, zodat het overal bij past. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de achterkant donker transparant is. Dit zorgt ervoor dat het hoesje niet snel verkleurd.

Icons-04

Betalingsproces

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Of wilt u de aankoop ruilen? Wij geven u 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen na ontvangst van uw bestelling.
Icons-01

Gratis verzending

VANDAAG VOOR 16:00 UUR BESTELD, VANDAAG VERSTUURD. Wij bieden GRATIS verzending voor al onze klanten!
Icons-03

Online Payment

U kunt met verschillende betaalmethodes betalen om uw bestelling af te ronden. Ook kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken voor de volgende keer. Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, PayPal, VISA, Mastercard, American Express, Bancontact and Google Pay
Icons-02

24/7 Ondersteuning

Break the lines whereverij zijn 24/7 beschikbaar voor al onze klanten. U kunt ons bereiken op: info@skyloscase.com
Of +316 852 857 89

Garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in ons merk, en daarom geven wij 365 DAGEN garantie op alle Skylos hoesjes.

Klachtenrapport

Als u een klacht heeft over uw gekochte artikel of over de site? Neem contact met ons op: info@skyloscase.com Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit

Testimonials

Vestibulum pulvinar

Our Team

The clothes that you like. New collections of clothes for every taste for you and your family.

Gregory Bell

Catalogue Illustrator

Gladys Hawkins

Apparel Designer

Regina Cooper

Dress Designer

Brandon Pena

Support Chief
Winkelwagen