Welkom op de website van Skyloscase! Wij zijn blij dat u hier bent. Skyloscase staat bekend om zijn Sterk, Beschermende en meest stijlvolle hoesjes voor smartphones.

Diensten

Sterk staat voor de kwaliteit van het hoesje. Dat betekent dat onze hoesjes niet zullen breken. Ja! De hoesjes zijn val- en stootbestendig. Alles wat een telefoonhoesje sterk maakt, dat vindt u bij ons. Skylos is kwaliteit!

Jij, je vrienden, familie, buren… iedereen wil dat zijn smartphone beschermd is. Wat als u uw telefoon laat vallen? Denk je dat je smartphone daarna nog 100% zal werken? Zal het er nog steeds goed uitzien met al die barsten op je scherm? Wij bij Skylos zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw smartphone.

De beschermde Skylos hoesjes besparen u een hoop geld!

Bij Skylos gaat het erom dat iedereen er stijlvol uitziet. Terwijl wij onze smartphone hoesjes ontwerpen, is het voor ons erg belangrijk dat het er mooi en Stijlvol uitziet.

Icons-04

Betalingsproces

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Of wilt u de aankoop ruilen? Wij geven u 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen na ontvangst van uw bestelling.
Icons-01

Gratis verzending

VANDAAG VOOR 16:00 UUR BESTELD, VANDAAG VERSTUURD. Wij bieden GRATIS verzending voor al onze klanten!
Icons-03

Online Payment

U kunt met verschillende betaalmethodes betalen om uw bestelling af te ronden. Ook kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken voor de volgende keer. Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, PayPal, VISA, Mastercard, American Express, Bancontact and Google Pay
Icons-02

24/7 Ondersteuning

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor al onze klanten. U kunt ons bereiken op: info@skyloscase.com
Of +316 852 857 89

Garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in ons merk, en daarom geven wij 365 DAGEN garantie op alle Skylos hoesjes.

Klachtenrapport

Als u een klacht heeft over uw gekochte artikel of over de site? Neem contact met ons op: info@skyloscase.com Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit

Testimonials

Vestibulum pulvinar

Our Team

The clothes that you like. New collections of clothes for every taste for you and your family.

Gregory Bell

Catalogue Illustrator

Gladys Hawkins

Apparel Designer

Regina Cooper

Dress Designer

Brandon Pena

Support Chief
Winkelwagen